Maresdragos's Blog

Fly-Project şi Adi de la Vâlcea cântă duminică la Mioveni

Posted in Uncategorized by maresdragos on mai 30, 2009

1 Iunie va fi sărbătorită timp de trei zile
Consiliul Local Mioveni, Primăria oraşului Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Automobile Dacia Renault organizează o serie de manifestări dedicate Zilei de 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului. Evenimentele se vor desfăşura în perioada 30 mai-1 iunie.
Citiţi mai jos programul celor 3 zile.
Azi, 30 mai
»  Ora 09:00: are loc „Cupa 1 Iunie“ la handbal, în sala de sport a Şcolii „Liviu Rebreanu“, competiţie organizată de către Consiliul Local Mioveni şi Centrul Cultural în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Catedra de Educaţie Fizică a şcolii „Liviu Rebreanu“. Vor participa elevi de la şcolile „Liviu Rebreanu“, „George Topârceanu“, Racoviţa, Liceul cu Program Sportiv Piteşti, şcoala Topoloveni şi de la şcoala din Costeşti.
»  Ora 09.00: are loc „Cupa 1 Iunie“ la volei, în sala de Sport a Şcolii „George
Topârceanu“.
Duminică, 31 mai
»  Ora 9:00: va avea loc concursul de cross în jurul platoului Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, la care vor participa elevii şcolilor din oraş, pe următoarele categorii de vârstă: categoria I: până în 10 ani, categoria a II-a: 10 – 14 ani, categoria a III -a: 14 – 18 ani. Startul se dă din faţa Primăriei Mioveni.
»  Ora 10.00 – 16.00: se desfăşoară „Cupa 1 iunie“ la te-nnis de masă în sala de sport a Şcolii „Liviu Rebreanu“.
»  Ora 19:30: pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia se va desfăşura un concert. Vor cânta: Flamexmy, TNT, Fly-Project şi Adi de la Vâlcea.

Luni, 1 iunie
»  Ora   09.00: se desfăşoară „Cupa 1 Iunie la şah“ în sala de sport a şcolii „Liviu Rebreanu“.
»  Ora 10.00: are loc „Cupa  1 Iunie  la  fotbal“ pe stadion, între echipele de la Liceul „Iulia Zamfirescu“ şi Grupul Şcolar Colibaşi.
»  Ora 11:00: are loc Parada costumelor, la care participă elevii şcolilor şi grădiniţelor din oraş. Defilarea se face pe traseul Şcoala Veche – Primăria Mioveni.
»  Ora 12:00: se desfăşoară Carnavalul Copiilor, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.
»  Ora 13:00: are loc premierea celor mai frumoase costume.
»  Ora 14:00: se desfăşoară concursul de desene pe asfalt „Natura, prietena mea“. Participă elevii claselor I – IV.
»  Ora 17:00: are loc premierea elevilor cu rezultate deosebite obţinute la olimpiadele şcolare.

Lasă un comentariu