Maresdragos's Blog

Cristian Diaconescu a participat la „Ziua Comunei Stâlpeni”, ediţia a V-a

Posted in Uncategorized by maresdragos on iunie 14, 2009

Astăzi, o delegaţie a C.J. Argeş condusă de Constantin Nicolescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi Cristian Diaconescu, ministrul Afacerilor Externe, au fost alături de cetăţenii localităţii Stâlpeni, pentru a sărbători împreună ”Ziua Comunei Stâlpeni”, ediţia a V-a, informează un comunicat de presă al consiliului judeţean Argeş, remis Informatia.ro (AMOS News).

Prezent la acest eveniment cu tradiţie pentru cetăţenii localităţii, Cristian Diaconescu, Ministrul Afacerilor Externe, a primit din partea Consiliului Local şi Primăriei Comunei Stâlpeni, titlul de ”Cetăţean de Onoare” al localităţii Stâlpeni.

”Dincolo de spirit şi emoţie, îmi păstrez legătura cu aceste locuri prin mama mea şi sunt mândru că am copilărit aici, sunt mândru că sunt azi aici. Când văd aceste meleaguri frumoase, îmi reamintesc clipele frumoase petrecute în minunata localitate Stâlpeni, loc de baştină pentru mine şi familia mea”, a declarat Cristian Diaconescu, Ministrul Afacerilor Externe.

La această sărbătoare câmpenească organizată de Consiliul Local Stâlpeni şi Consiliul Judeţean Argeş, a fost lansată Monografia Comunei Stâlpeni – ”Stâlpeni – Carte de identitate europeană”, au fost premiate familiile care au aniversat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, precum şi elevii câştigători ai competiţiilor sportive susţinute cu acest prilej.

”Comuna aceasta ca şi celelalte localităţii ale judeţului Argeş, reprezintă o prioritate pentru Consiliul Judeţean Argeş şi încercăm prin aceste zile de sărbătoare, să nu uităm de tradiţie, de istorie, de cultură. Avem astăzi ocazia ca împreună cu cetăţenii comunei să punem în valoare munca lor, munca noastră şi eforturile pe care le facem pentru o viaţă mai bună a locuitorilor judeţului”, a declarat Constantin Nicolescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Lasă un comentariu